U životu postoje posebni dani, neponovljivi trenuci koje želite da provedete sa svojim najmilijima, povodi koji zaslužuju posebnu pažnju…

Zaslužujete da se u posebnim prilikama osećate savršeno, rasterećeni briga vezanih za organizaciju i pripremu slavlja.

Želite li dan za pamćenje? Dan prelepih boja, raskošne dekoracije, salu punu osmeha, muzike po vašem ukusu, jela i pića po vašem izboru? Ono što karakteriše upravu i osoblje Kafe Kluba Satelit jeste fleksibilnost i briga o klijentu.Možemo ispuniti sve vaše želje i prohteve. Vaše je samo da kažete "DA". Na osnovu istraživanja tržišta pripremili smo pakete za sve vaše potrebe kako bismo vam što više približili promotivnu ponudu.

Želite li da se na dan slavlja osećate bezbrižno, da se opustite i prepustite uživanju sa porodicom, prijateljima i kolegama?

Organizujte slavlje po sopstvenoj zamisli u Klubu Satelit u Košutnjaku. Prepustite nam brigu oko detalja vezanih za organizaciju proslave i provedite najlepše trenutke u prelepom ambijentu u prirodi. Organizujemo venčanja, proslave rođendana, obeležavanje vama važnih datuma i godišnjica, kompanijske prijeme i sastanke po primamljivim cenama uz kompletnu organizaciju.

Kliknite ovde da preuzmete informacije o firmi

Klinkite ovde da preuzmete logo

SATELIT PREMIUM GROUP LOGO

Grupacija SATELIT PREMIUM GROUP je ove godine dobitnik prestižne nagrade BIZNIS PARTNER koja je kao takva potvrda poslovne uspešnosti, inovacija i petnaesto-godišnjeg iskustva menadžmenta ove grupacije.
Na polju ugostiteljstva i turizma u ovom delu Evrope, i u uslovima ekonomske krize i jake tržišne utakmice, uspeh je postignut, pre svega konstatnim unapređenjem usluge i stavljanju klijenta na prvo mesto. Klub Satelit Zlatibor postao je sinonim nove vrste hotelskog poslovanja - domaćinske atmosfere i totalne prepuštenosti klijenta osoblju i sadržajima objekta. Slušajući želje i savete gostiju objekat je više puta renoviran i danas se može pohvaliti visokim stepenom popunjenosti tokom cele godine.
Turistička agencija Satelit Travel jedna je od prvih na ovim prostorima koja je uspela da razvije VIP loyalty program i veže putnike za organizaciju svih njihovih putovanja za ceo svet.
Satelit Košutnjak u srcu košutnjačke šume kraj bazena postao je traženo mesto za kompletnu organizaciju venčanja, proslava i kompanijskih događaja.
Premium Exclusive, najmlađa kompanija u grupi, za kratko vreme je postala lider na tržištu modernih medicinskih i anatomskih zdravih sistema za spavanje.
SATELIT PREMIUM PROUP je član više domaćih i stranih organizacija, turističkih udruženja, poslovnih klubova i regionalnih privrednih komora. Član je «Komore italijanskih privrednika» i «Ruskog poslovnog kluba» kao i nacionalne asocijacije turističkih agencija «YUTA». Jedan je od osnivača «Zelene srbije» kao veliki poštovalac ekologije, i organizator mnogobrojnih humanitarnih i donatorskih akcija.
Sve ovo su dokazi da je nagrada otišla u pr