U životu postoje posebni dani, neponovljivi trenuci koje želite da provedete sa svojim najmilijima, povodi koji zaslužuju posebnu pažnju…

Zaslužujete da se u posebnim prilikama osećate savršeno, rasterećeni briga vezanih za organizaciju i pripremu slavlja.

Želite li dan za pamćenje? Dan prelepih boja, raskošne dekoracije, salu punu osmeha, muzike po vašem ukusu, jela i pića po vašem izboru? Ono što karakteriše upravu i osoblje Kafe Kluba Satelit jeste fleksibilnost i briga o klijentu.Možemo ispuniti sve vaše želje i prohteve. Vaše je samo da kažete "DA". Na osnovu istraživanja tržišta pripremili smo pakete za sve vaše potrebe kako bismo vam što više približili promotivnu ponudu.

Želite li da se na dan slavlja osećate bezbrižno, da se opustite i prepustite uživanju sa porodicom, prijateljima i kolegama?

Organizujte slavlje po sopstvenoj zamisli u Klubu Satelit u Košutnjaku. Prepustite nam brigu oko detalja vezanih za organizaciju proslave i provedite najlepše trenutke u prelepom ambijentu u prirodi. Organizujemo venčanja, proslave rođendana, obeležavanje vama važnih datuma i godišnjica, kompanijske prijeme i sastanke po primamljivim cenama uz kompletnu organizaciju.

Kliknite ovde da preuzmete informacije o firmi

Klinkite ovde da preuzmete logo

SATELIT PREMIUM GROUP LOGO

Grupacija SATELIT PREMIUM GROUP je ove godine dobitnik prestižne nagrade BIZNIS PARTNER koja je kao takva potvrda poslovne uspešnosti, inovacija i petnaesto-godišnjeg iskustva menadžmenta ove grupacije.
Na polju ugostiteljstva i turizma u ovom delu Evrope, i u uslovima ekonomske krize i jake tržišne utakmice, uspeh je postignut, pre svega konstatnim unapređenjem usluge i stavljanju klijenta na prvo mesto. Klub Satelit Zlatibor postao je sinonim nove vrste hotelskog poslovanja - domaćinske atmosfere i totalne prepuštenosti klijenta osoblju i sadržajima objekta. Slušajući želje i savete gostiju objekat je više puta renoviran i danas se može pohvaliti visokim stepenom popunjenosti tokom cele godine.
Turistička agencija Satelit Travel jedna je od prvih na ovim prostorima koja je uspela da razvije VIP loyalty program i veže putnike za organizaciju svih njihovih putovanja za ceo svet.
Satelit Košutnjak u srcu košutnjačke šume kraj bazena postao je traženo mesto za kompletnu organizaciju venčanja, proslava i kompanijskih događaja.
Premium Exclusive, najmlađa kompanija u grupi, za kratko vreme je postala lider na tržištu modernih medicinskih i anatomskih zdravih sistema za spavanje.
SATELIT PREMIUM PROUP je član više domaćih i stranih organizacija, turističkih udruženja, poslovnih klubova i regionalnih privrednih komora. Član je «Komore italijanskih privrednika» i «Ruskog poslovnog kluba» kao i nacionalne asocijacije turističkih agencija «YUTA». Jedan je od osnivača «Zelene srbije» kao veliki poštovalac ekologije, i organizator mnogobrojnih humanitarnih i donatorskih akcija.
Sve ovo su dokazi da je nagrada otišla u prave ruke i da je motiv za još veći uspeh.

logoindex

Razlog za dobijanje prestižne nagrade BIZNIS PARTNER jeste činjenica da se grupacija SATELIT PREMIUM GROUP već više od 15 godina vodi idejom da ključni uspeh nije samo briga o klijentima i zaposlenima, već i izbor dobrog partnera. Iz tog razloga važno je da najbolji biraju najbolje pa se na taj način garantuje krajnjem korisniku porizvoda i usluga - najbolji kvalitet, pouzdanost i desetogodišnja garancija.

Potrošačko društvo nametnulo je jednu drugačiju ideju protiv koje se ova grupacija uspešno bori: u vreme ekonomske krize došlo je do navale proizvoda sa istočnih tržišta od nekvalitetnih materijala, neplaniranog razvoja, sa nižom cenom na uštrb kvaliteta. U SATELIT PREMIUM GROUP-u vlada moderna filozofija da pojava jeftinih i nekvalitetnih proizvoda nije u skladu sa ekonomijom 21.veka već da su kupci željni proizvoda sa maksimalnim kvalitetom uz korektne cene. Samim tim, u ovom segmentu poslovanja ispoštovana je osnovna sintagma ove grupacije:
«Najbolji odnos cene i kvaliteta».

Brendovi koji su licencirani od strane Woolmark-a kao i brendovi koji se zastupaju kompanije Bernarda su dobro poznati na svetskom tržištu i nalaze se u domovima širom sveta i u luksuznim hotelskim lancima: Hilton, Sheraton, Falkensteiner, Carlton, Intercontinental i mnogim drugim prestižnim hotelima.

PREMIUM EXCLUSIVE proizvodi su setifikovani WOOLMARK kvalitetom i kao takvi zaštićeni kao originalni na tržištu. Postoje brojni slični proizvodi, kopije koje s prodaju po sličnim ili čak višim cenama, ali nemaju sertifikate o poreklu i kvalitetu materijala.
Woolmark institut je veoma rigorozan po pitanju kvaliteta. Redovno se kontroliše i njegov kvalitet se testira u Woolmark ovlašćenoj laboratoriji (za Evropu u Italiji).
Ove godine Woolmark slavi 50 godina rada i sa ponosom može da se pohvali sa više od 7 milijardi etiketiranih proizvoda do sada.

Kao rezultat ove filozofije, uz 10 godina garancije i bez reklamacija, PREMIUM EXCLUSIVE godišnje isporuči više od 50.000 proizvoda na teritoriji Srbije i Makedonije, što u ovom segmentu SATELIT PREMIUM GROUP čini liderom na Balkanu.

sofo logo

SATELIT PREMIUM GROUP DOVODI VAM SOFO BUDUĆNOST

SOFO program pokušava da pomogne klijentima u prevenciji zdravstvenih problema, kao i da povećaju kvalitet života i uživanja u njemu. Ovi sofisticirani proizvodi stižu iz Japana i najpre će u Srbiji, a potom i u regionu i Evropi, sigurni smo, postati novi članovi naših porodica.SOFO masažni program, u prvoj fazi, sadrži pet izuzetno kvalitetnih i dostupnih fitnes i masažnih proizvoda, koji su svojom estetikom i udobnošću već zadovoljili izuzetno zahtevno japansko tržište. O japanskoj efikasnosti i pedantnosti znamo skoro sve. I oni su konačno našli partnera za Srbiju i region – SATELIT PREMIUM GROUP.

 


REFERENCE

Ministarstvo sporta Republike Srbije
Prvo osnovno tužilaštvo
Phoenix Pharma
Elektromreza Srbije - Elektroistok
Republički zavod za sport
Vaterpolo savez Srbije
Univerzitet Singidunum
Komora ovlašćenih revizora
Instituk Torlak
AMSS
UniCredit Leasing
Galen Pharm
TeleGroup
Bernarda
Masel
VMS
Top Level
Rotary Beograd
RTV Pink
Travellend
V Beogradska Gimnazija
Minex inženjering


PARTNERI

partneri-01 partneri-02 partneri-03 partneri-04 partneri-06

 

 

TOP
Dobrodošli na nas sajt! Da bi stranicu mogli da Vam prikažemo na optimalan način koristimo kolačiće. Ukoliko ne prihvatite korišćenje kolačića, neki delovi sajta Vam možda neće biti dobro prikazani. Daljim korišćenjem stranice izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića
Više informacija Prihvatam Odbijam